Intergas ketel kopen bij Holland Warmte nu zeer goedkoop

Heeft u bijvoorbeeld interesse in de eerste, dan is het goed om te weten dat een Intergas ketel kopen bij ons altijd zeer goedkoop is. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket: installatie, verlengde garantie en onderhoud. U geniet snel van een overdaad aan warmtecomfort. Wanneer u bovendien bij ons een voordelig servicepakket afneemt, dan weet u zich tot in lengte van jaren hiervan verzekerd.

Haal één van ’s lands best verkochte toestellen in huis

Net als Holland Warmte is Intergas al ruim een halve eeuw een begrip op het gebied van verwarmingstechniek. Met de Intergas Kombi Kompakt HR heeft het al jaren één van de best verkochte HR-ketels van Nederland in huis. De unieke dubbel HR technologie was een regelrechte doorbraak en vormt het fundament voor de nieuwste generatie HR ketels. Holland Warmte zorgt er met zijn laagste prijsgarantie voor dat een Intergas ketel kopen ook voor u binnen handbereik komt. Mocht u deze toestellen elders goedkoper zien, geef dit dan aan ons door.

Een Intergas ketel kopen is voor ons altijd de beste keuze

Sinds 1965 is Holland Warmte een gespecialiseerd familiebedrijf in centrale verwarming en airconditioning. Voor het juiste advies, als u bijvoorbeeld een HR combiketel zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Een Intergas ketel kopen bevelen wij u van harte aan, want alleen het beste is goed genoeg voor Holland Warmte. U krijgt hierbij de mogelijkheid om de garantie van dit apparaat tot en met het dertiende jaar na installatie te verlengen.

Wanneer u nu contact met ons opneemt, profiteert u binnenkort van alle voordelen die een Intergas cv-ketel u te bieden heeft.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800