Royaal in warmte & warmwater

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

De Intergas Kombi Kompakt HRE-A is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. 

Intergas HRE A modellen

De Intergas Kombi Kompakt HRE-A: nu met 13 jaar garantie

Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van de cv-ketel t/m het 13e jaar na installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Intergas Kombi Kompakt HRE met label A pomp

Profiteer nu van het comfort van de Intergas Kombi Kompakt HRE, nu in combinatie met de energiezuinige label A pomp. Door de toepassing van een A-labelpomp worden stilstand verliezen verder beperkt en de efficiency verder verhoogd.

Offerte aanvragen Intergas HRE A

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op. De medewerkers van Holland Warmte leggen u graag uit waarom u voor de Intergas HRE A zou moeten kiezen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf.

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

  Persoonlijk advies nodig?
  Bel ons op 088-1180800