Airconditioning kopen bij Holland Warmte

Indien u een airconditioning wenst in uw woning of bedrijfspand is dit geen enkel probleem bij Holland Warmte.
Direct contact over een airco aanbieding?

De prijzen van de airco wandmodellen zijn inclusief:

  • Standaardmontage
  • Wandunit
  • Buitenunit
  • Infrarood afstandsbediening

Algemene plaatsingsspecificaties:

De voordelen van een airconditioning kopen

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Een nadeel van dit punt is dat de lucht minder snel ververst wordt. Daarom is het van groot belang om regelmatig verse lucht aan de voeren. Met een airco van Holland Warmte kunt u weer opgelucht adem halen. Een airco koelt, verwarmt, ontvocht, filtert stof en laat lucht circuleren.

Voor thuis of voor op het werk

Tegenwoordig is een airconditioning niet langer een luxe maar een noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de (werk)prestaties positief beïnvloeden. Temperatuurschommelingen horen daar niet bij en gevoelens van onbehagen door een slechte luchtkwaliteit evenmin. Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar.

Installatie en garantie door Holland Warmte: speciaal op maat voor u!

Het installeren van airconditioning is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle installatie. Holland Warmte is een STEK erkend bedrijf dat garant staat voor het professioneel aanleggen, wijzigen en herstellen van koelinstallaties. Als erkend STEK installateur levert en monteert Holland Warmte diverse merken en type airconditioningsvarianten. Voorbeelden zijn splitsystemen of raamunits.

Onze vakkundige medewerkers zijn tot in de details op de hoogte van alle eisen waaraan een airconditioninginstallatie dient te voldoen waardoor u de zekerheid heeft dat alles volgens de regels en richtlijnen wordt uitgevoerd. Bovendien zijn onze monteurs CFK gecertificeerd.

Onze apparatuur voldoet aan de CE normering. Bovendien zijn alle airco’s van Holland Warmte prettig in bediening, zijn makkelijk schoon te houden en bovenal zijn zij energiezuinig.

Heeft u interesse om airconditioning te kopen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800