Op zoek naar een CW3 ketel?

Waar staat CW3 voor

Het is belangrijk om te weten wat voor CW model past bij uw huis en natuurlijk uw gebruik. CW3 is de laagste waarde en wordt doorgaans gebruikt voor kleinere huishoudens. CW staat voor ‘Comfort Warmwater’. Bij een CW3 cv-ketel kan minstens 10 liter warm water per minuut door uw leidingen worden gepompt. Onder warm water verstaan wij water van tenminste 38 graden Celsius.

Houdt er rekening mee dat het gebruik van meerdere kranen bij een CW3 voor problemen kan zorgen met de toevoer van het warme water. Wanneer u warmwater gebruikt in bijvoorbeeld de keuken en in de douche kan dit zorgen voor een reductie in de geleverde tempratuur. Bent u geen grootgebruiker en bent u niet van plan om veel kranen tegelijk open te zetten dan volstaat een cv-ketel met waarde CW3.

Hieronder een greep uit ons assortiment cv-ketels met waarde CW3

Meer toelichting of informatie?

De waardebepaling van een cv-ketel roept mogelijk nog vragen bij u op. Wilt u meer informatie over welke ketel of waarde het best bij uw situatie past? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Wij zijn op werkdagen te bereiken op: 088-1180800. Een andere optie is om gebruik te maken van onze ketelkiezer, door het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen kunnen wij u snel inzicht geven welke ketel het best bij u past.

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie over CW3 Ketels:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800