Bent u op zoek naar een CW5 cv-ketel?

Waar staat CW5 voor?

Belangrijk om te weten is dat de CW-waarde van een cv-ketel niets zegt over hoe goed een cv-ketel daadwerkelijk is. Een CW5 ketel is dus niet per se beter dan een ketel met waarde CW4. De CW-waarde zegt enkel iets over de hoeveel water dat de cv-ketel per minuut door uw leidingen pompt. Een CW5 ketel kan minstens 12,50 liter per minuut afgeven. De praktijk leert echter dat een CW5 cv-ketel bij warmwater van 38 graden ongeveer 16 liter kan pompen. Hoe warmer het water, hoe minder de ketel kan rondpompen.

Een cv-ketel met CW-waarde 5 is voldoende om meerdere kranen met warmwater tegelijk open te kunnen zetten, zonder dat u daar opzienbarend hinder van gaat ondervinden. Wilt u meer dan twee kranen in uw huishouden tegelijk open kunnen zetten, dan raden wij u aan om te kijken naar een CW6 ketel. Goed om te weten is dat een cv-ketel met een te hoge CW-waarde in verhouding met uw waterverbruik nadelig kan zijn qua kosten.

Een overzicht van alle onze cv-ketels met waarde CW5:

Persoonlijke toelichting of meer informatie over CW-waarden?

Mogelijk heeft u geen antwoord gevonden op al uw vragen, u kunt dan vrijblijvend meer informatie krijgen van onze collega’s. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-1180800. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u gebruik maken van onze ketelkiezer, door het beantwoorden van enkele korte vragen over uw gebruik en woonsituatie kunnen wij u binnen 2 minuten adviseren.

Neem gerust ook een kijkje op de informatiepagina’s over cv-ketels met de waarde CW3 en CW4.

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie over onze CW5 Ketels:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800