Waarom uw cv-ketel laten plaatsen door Holland Warmte?

Wanneer u een cv-ketel aanschaft bij Holland Warmte kunt u er dus voor kiezen om de ketel door ons te laten plaatsen. Dit gebeurt in de meeste gevallen, en dat is ook begrijpelijk. Het is noodzakelijk om een cv-ketel te laten plaatsen door een professional en het liefst een die ervaring heeft en beschikt over de juiste kwaliteiten. Natuurlijk hebben onze monteurs allemaal een vakopleiding gevolgd en zijn ze in het bezit van de juiste papieren. Zo zijn wij bij Holland Warmte lid van Techniek Nederland, VCA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. Bij montage door een monteur van Holland Warmte weet u dus dat het goed en vooral veilig wordt geïnstalleerd. Een goede installatie draagt tevens bij aan een efficiënt werkende ketel zonder een te hoog gebruik en geen onverwachtse problemen achteraf. Goed om te weten is dat wij de montage van uw cv-ketel niet aan derde partij zullen uitbesteden: een cv-ketel kopen bij Holland Warmte inclusief montage is een installatie door een vakbekwame monteur van Holland Warmte!

Inclusief montage en onderhoud

Zodra uw cv-ketel door onze monteurs is geplaatst bent u zeker van warmwater. Het is belangrijk dat de cv-ketel ook naar behoren blijft werken en jaren meegaat. Daarom adviseren wij altijd om gebruik te maken ons servicepakket. Om de twee jaar zorgen wij ervoor dat een van onze monteurs langskomt om de ketel te controleren en correct af te stellen. Tevens kunt u op deze manier uw garantie tot wel 13 jaar verlengen. Op deze manier bent u naast de montage van uw cv-ketel gegarandeerd van zekerheid.

Vragen over de montage

Wellicht heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal. Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers, zij vertellen u graag meer over ons assortiment en het proces omtrent de montage van uw ketel. U kunt contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen naar: 088 – 118 08 00.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800