Uw verwarmingsketel laat u installeren door Holland Warmte!

Door ons jarenlange bestaan hebben wij goede relaties opgebouwd met de vier grootste merken op het gebied van verwarmingsketels: RemehaNefitVaillant en Intergas. Door onze lange samenwerking met deze merken kunnen wij uw toekomstige verwarmingsketel leveren tegen de scherpste prijs.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van de beste verwarmingsketels uit ons ruime assortiment. Mogelijk wenst u eerst gebruik te maken van onze ketelkiezer. De ketelkiezer helpt u stap voor stap bij het kiezen van de beste verwarmingsketel voor uw woning of bedrijfspand.

Ons assortiment van verwarmingsketels:

Monteren van uw nieuw verwarmingsketel is inbegrepen!

Montage van uw verwarmingsketel is inbegrepen in de prijs. Naast montage hoeft u zich ook niet druk te maken over extra kosten, vrijwel alle standaard hulpmiddelen zijn inbegrepen bij de prijs inclusief een expansievat.

Nu 13 jaar garantie in combinatie met een servicecontract

Alle leveranciers van verwarmingsketels geven minstens 2 jaar fabrieksgarantie. Als het gaat om de ecoTEC Plus serie van Vaillant krijgt u doorgaans 5 jaar garantie op uw verwarmingsketel. De Nefit verwarmingsketels hebben doorgaans een garantieplan van 7 jaar. Toch kunnen wij bij Holland Warmte goed begrijpen dat u de komende jaren zonder problemen wilt genieten van uw verwarmingsketel. Om onverwachte kosten te voorkomen bieden wij u een servicepakket aan, hiermee krijgt u tot 13 jaar na aanschaf op uw verwarmingsketel garantie. Uiteraard bent u geheel vrij om hiervoor te kiezen. Voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot een servicecontract kunt u hier terecht.

Vul het contactformulier in voor meer informatie over onze verwarmingsketels:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800