Een Vaillant thermostaat bij uw ketel

U krijgt bij de Vaillant modellen van ons tevens de Calormatic 350. Deze Vaillant thermostaat leveren en installeren wij gratis bij aanschaf van een ketel!

Makkelijk in te stellen en energie besparen

De Vaillant Calormatic 350 warmteregelaar is makkelijk instelbaar. De gewenste temperatuur is eenvoudig met de draaiknop aan te passen. De status van de Vaillant cv-ketel kan via het menu worden uitgelezen. Met dit toestel zijn tijdsprogramma’s razendsnel in te stellen. Zo weet u zeker dat uw huis aangenaam verwarmd is als u ’s morgens opstaat bijvoorbeeld. Of u schakelt de ketel er tijdig mee uit, op het moment dat er langere tijd niemand thuis is. Zo bespaart u nog eens extra met een Vaillant thermostaat.

Een Vaillant cv-ketel kopen levert u namelijk toch al het hoogst haalbare rendement op. In ons assortiment vindt u vier ketels van de bekende Vaillant EcoTec Plus. Het is geen toeval dat verschillende toestellen voorheen door de Consumentenbond als beste werden getest.

Laat Holland Warmte de Vaillant thermostaat installeren

Bovendien is Holland Warmte erkend als Vaillant installateur. Onze intern opgeleide monteurs installeren de Vaillant thermostaat en ketel bij u thuis in een handomdraai. U geniet razendsnel van een behaaglijk wooncomfort. Holland Warmte vindt u inmiddels bijna overal. Met vestigingen in Numansdorp en Hengelo bestrijken wij een groot deel van Nederland. Naast Vaillant leveren wij eveneens de topmerken RemehaNefit en Intergas. Wij zijn koploper in cv-ketel vervangen, installatie en onderhoud!

Onze medewerkers vertellen u er graag alles over. Zij maken de juiste afweging welk apparaat het beste in uw situatie past. Neem hier contact op met ons.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800