Vaillant cv-ketel synoniem voor superieure techniek

Positieve eigenschappen die dit toestel ook nog eens combineert met het hoogst haalbare rendement. Holland Warmte erkent deze kwaliteiten al jaren en installeert de Vaillant cv-ketel graag in uw pand. U kunt dan bovendien profiteren van onze servicecontracten, waarbij de garantie bijvoorbeeld tot dertien jaar na de installatie kan worden verlengd.

Vaillant cv-ketel als beste uit de test

In ons assortiment treft u vier apparaten van de bekende Vaillant EcoTec Plus aan. Alle zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen en hebben zich in de praktijk bewezen. Het kan geen toeval zijn dat diverse toestellen eerder als beste uit de test kwamen bij de Consumentenbond. Wij bieden u daarbij de laagste prijsgarantie voor cv-ketels van Nederland. Deze prijs is inclusief een Calormatic 350 thermostaat en expansievat bij een complete plaatsing.

Holland Warmte is een erkend Vaillant installateur. Onze zelf opgeleide monteurs verzorgen de installatie van uw Vaillant cv-ketel, zodat u kunt genieten van een optimaal wooncomfort. Met vestigingen in Numansdorp en Hengelo bestrijken wij inmiddels een groot deel van Nederland. Holland Warmte levert de vier grote A-merken VaillantRemehaNefit en Intergas. Wij zijn dé nummer één in cv ketel vervangen, installatie en onderhoud!

Holland Warmte, ook voor inspectie van uw cv-ketel

Als koper wilt u weten waar u aan toe bent. Heeft u vragen, wilt u een geheel vrijblijvende inspectie van uw huidige cv-ketel of een offerte voor een nieuwe, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Tot ziens bij Holland Warmte!

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageBekijk
Vaillant EcoTec Plus 25-30 CW4keuring_aa€ 1.595,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 30-34 CW5keuring_aa€ 1.695,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 35-38 CW5keuring_aa€ 1.750,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 34 CW6keuring_aa€ 2.165,-Meer informatie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800