De prijs van een cv-ketel bij Holland Warmte

Bij Holland Warmte werken wij met de vier grote cv-ketel merken. U kunt bij ons kiezen tussen de ketels van RemehaVaillantIntergas en Nefit. De ketel met de laagste prijs in ons assortiment is de Remeha Avanta-A 24C, met een prijs van €1.340,00. Dit is inclusief montage en met een CW3 waarde, geschikt voor normaal gebruik. Onze duurste ketel heeft een prijs van €2.395,00 en is ook van Remeha, het gaat om de Calenta ACE 40L. Het gaat hier om een ketel met CW6 waarde. Deze ketel is duurder maar zorgt ervoor dat in uw huis meerdere kranen tegelijk warm water kunnen afgeven. Uw prijs is dus afhankelijk van uw verbruik en wensen. U kunt het goedkoop houden door te gaan voor een ketel met een CW3 waarde, dan blijft u inclusief montage onder de €1.395,-.

Ketelkiezer

Daarnaast verwijzen wij u graag naar onze ketelkiezer. In onze ketelkiezer houden we rekening met een aantal factoren om zo tot de beste cv-ketel te komen voor uw gebruik en type huishouden. Een van de factoren die u kunt selecteren is de prijs. Zo laat u de prijs meewegen in uw keuze voor een ketel.

Onderhoud

Wanneer u een cv-ketel bij ons heeft aangeschaft komen we de ketel graag bij u monteren. U kunt dan zorgeloos genieten van warm water en een werkende verwarming. Natuurlijk kan het zo zijn dat uw ketel onverwachts toch kapot gaat. Doorgaans leveren onze gerenommeerde merken minimaal tweejaar fabrieksgarantie op de cv-ketel, dit verschilt per merk cv-ketel. Zo levert Nefit als onderdeel van hun garantieplan maar liefst 7 jaar garantie op hun cv-ketel. Om niet onverwachts met een kapotte ketel thuis te zitten bieden wij u een “All in Extra” servicecontract aan tegen een scherpe prijs. Wij komen dan om de twee jaar een servicebeurt geven aan uw cv-ketel. Daarnaast kunt u zo de garantie verlengen tot maar liefst 13 jaar. Een ketel zonder servicebeurten kan ervoor zorgen dat een cv-ketel onder de streep toch een hogere prijs heeft dan u van tevoren had gedacht.

Vul onderstaand formulier in om meer te weten te komen over de beste prijs van een cv-ketel.

Heeft u al een offerte van een andere partij? Voeg deze toe in het onderstaand formulier en wij gaan kijken of wij u een nog scherpere prijs kunnen bieden!

Aanvraag beste prijs van Nederland

 • Dit veld is niet verplicht echter hoe meer informatie we hebben hoe completer en scherper we aan kunnen bieden!
 • Hier kunt u de offerte of prijsopgave die u reeds in u bezit hebt toevoegen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

  Persoonlijk advies nodig?
  Bel ons op 088-1180800