’s Lands goedkoopste all-in cv-ketel onderhoudscontract

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 123,50€ 96,50€ 86,50
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Met een overeenkomst voor cv onderhoud van Holland Warmte heeft u hier helemaal geen omkijken meer naar. Wij garanderen bovendien dat dit het goedkoopste all-in onderhoudscontract cv is van Nederland.

We hebben voor ieder apparaat een op maat gesneden aanbieding. Ook als het gaat om airconditioning, waarin wij eveneens zijn gespecialiseerd. Holland Warmte heeft van brancheorganisatie Techniek Nederland het OK CV label gekregen, voor een veilige en zuinige warmteproductie. Omdat wij voldoen aan strenge eisen, en voor de inspectie en het onderhoud van uw cv-ketel Energie Service Specialisten inschakelen, is ons het OK CV certificaat toegekend. Zo weet u op voorhand dat het onderhoudscontract cv volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd.

Even krap bij kas? Huur of lease een ketel

De installateurs van Holland Warmte hebben hun opleiding bij ons intern gevolgd. Dat heeft als grote voordeel dat ze gewend zijn om met A-merken om te gaan. Naast cv-ketels verkoopt Holland Warmte ook airconditioning en droogapparatuur. Zit u misschien even krap bij kas? Dan is het goed om te weten dat u bij ons ook een verwarmingsketel kunt huren. Vraag ook eens naar onze voorwaarden voor een gratis keuring van uw toestel.

Voordeligste onderhoudscontract cv bij Holland Warmte

Holland Warmte is het voordeligst als het gaat om een onderhoudscontract cv vervanging en installeren. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen. Neem daarvoor zeker ook een kijkje in onze webshop. Vindt u niet wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag hier online een servicecontract aan!

Aanvraagformulier servicecontract

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 49,50 incl. btw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800