Onderhoudscontract cv-ketel is onmisbaar

Cv-ketel onderhoud is onmisbaar als u nog vele jaren van uw aankoop wilt genieten. Niet alleen gaan de onderdelen van uw apparaat langer mee, als deze met enige regelmaat worden nagekeken en schoongemaakt. Ook zult u zien dat het toestel daardoor veel minder gevoelig wordt voor storingen. Holland Warmte helpt u hierbij graag op weg.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Inspectie door CV OK

Wij staan bekend om onze betaalbare en transparante onderhoudscontracten van cv-ketels, wij hebben voor ieder apparaat een op maat gesneden aanbieding. Duur? Welnee. Holland Warmte biedt zijn servicecontracten voor cv onderhoud aan tegen de laagste prijs van Nederland. Bovendien zijn wij in het bezit van het OK CV label, voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten, mogen volgens OK CV uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Zo weet u zeker dat dit plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

Voor de servicebeurt van uw aangeschafte apparaat maakt Holland Warmte gebruik van eigen, intern opgeleide installateurs die uiterst vakkundig en professioneel te werk gaan. U kunt bij Holland Warmte ook aankloppen voor airconditioning en droogapparatuur en tevens voor de tijdelijke verhuur en installatie van cv-ketels. Daarnaast leveren wij de verwarming voor uw vakantiewoning, plezierjacht, binnenvaartschip of vrachtwagen.

Onderhoudscontract cv-ketel? Holland Warmte!

U zocht op ‘onderhoudscontract cv-ketel‘ en wordt niet zonder reden verwezen naar de site van Holland Warmte. Goedkoper en completer vindt u het bij geen ander bedrijf. En mocht dat toch zo zijn, dan horen wij het graag van u. Vul nu het contactformulier in, dan profiteert ook u snel van het voordeel dat wij geven.

Vraag hier online een servicecontract aan!

Aanvraagformulier servicecontract

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 49,50 incl. btw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800