Hoe kunt u gas besparen met de verwarming? (5 tips)

Wist u dat eind 2019 de gasprijs per m³ nog geen 85 eurocent was? Daar kunnen we nu alleen nog over dromen. De huidige gasprijs per m³ ligt rond de €1,35. Een goed moment om na te denken over het besparen van gas met de verwarming van uw huis. In deze blog geven we u..

Lees verder

Zo berekent u de besparing met een hybride warmtepomp

Uit onderzoek van de Rijksoverheid is gebleken dat de warmtepomp de besparingsbelofte waar maakt. Met een warmtepomp wordt tot wel 75% gas bespaard, wat een besparing van  € 1.000 per jaar oplevert. In deze blog leggen we uit hoe de besparing werkt, hoeveel u kunt besparen en welke factoren invloed hebben op de besparing.  Verschil..

Lees verder

Bespaar tot wel 1000 euro per jaar met een warmtepomp!

Bij Holland Warmte weten we: een hybride warmtepomp is gunstig voor het besparen van energiekosten én voor het milieu. Uit nieuw onderzoek van de Rijksoverheid blijkt dat cv-installaties met een toegevoegde hybride warmtepomp het gasverbruik van huishoudens met 75 procent kunnen verminderen, wat resulteert in een jaarlijkse besparing van gemiddeld 1000 euro per woning. Bij..

Lees verder

Wij beschikken over het CO-certificaat

Op 1 april 2023 is de Gasketelwet in werking getreden. Dit is een wettelijk verplichte certificeringsregeling voor het installeren en onderhouden van de rookgasafvoersystemen en gasverbrandinginstallaties. Holland Warmte is een officieel CO-gecertificeerd bedrijf en klaar voor Warmte Zonder Zorgen.

Lees verder

Holland Warmte – Remeha partner 

Remeha is al jarenlang een duurzame partner van Holland Warmte. Samen streven we in iedere situatie naar het hoogst mogelijke comfort.  Holland Warmte is gespecialiseerd in alle (duurzame) producten van Remeha. Wij bieden een scala aan duurzame cv-ketels en warmtepompen van de A-merk fabrikant. Dankzij ons partnership kunnen wij de installaties tegen een scherpe prijs..

Lees verder