Klanten voor een Nefit ketel kopen een klassemerk

Toch zijn er enkele zaken waar u bij een Nefit ketel kopen op moet letten. Is uw woning geschikt voor het plaatsen van een Hoog Rendement toestel (meestal wel)? Welke capaciteit moet uw aanschaf hebben? Wilt u een gewone thermostaat of bijvoorbeeld de Nefit EasyControl, die u het programmeren volledig uit handen neemt. De adviseurs van Holland Warmte helpen u graag om al die vragen te beantwoorden.


U krijgt altijd het juiste toestel bij u thuis

Bij ons heeft u de keuze uit de Nefit Trendline, Nefit Topline en Nefit Proline. De Trendline is de slimste HR-combiketel met, ondanks zijn geringe afmetingen, indrukwekkende prestaties. De Topline scoort uitmuntend waar het het warmwater- en warmtecomfort, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en geluidsniveau aangaat. De nieuwste technieken die de Nefit Proline herbergt, zorgen voor een nóg grotere energiebesparing. Gaat u een Nefit ketel kopen, dan zorgt Holland Warmte ervoor dat het juiste toestel bij u thuis komt te hangen. Wij verkopen uitsluitend topmerken, omdat wij voor onze klanten alleen maar het beste willen. Met een familiebedrijf als Holland Warmte weet u ook zeker dat alles prima wordt geregeld. Onze installateurs hebben we zelf opgeleid en zorgen voor een perfecte montage. Wilt u ook het cv onderhoud aan ons uitbesteden, dan hebben wij voor u de beste servicecontracten voor ketels tegen de laagste prijs van Nederland.

Nefit ketel kopen? Ga naar Holland Warmte!

Een Nefit ketel kopen doet u dus op een vertrouwd adres: Holland Warmte! Neem nu contact op en wij regelen alles voor u.

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageCv-ketel kopen
Nefit Proline Nxt HRC24 CW4keuring_aa€ 1.425,-Meer informatie
Nefit Proline NxT HRC30 CW5keuring_aa€ 1.575,-Meer informatie
Nefit Trendline II HRC25 CW4keuring_aa€ 1.750,-Meer informatie
Nefit Trendline II HRC30 CW5keuring_aa€ 1.850,-Meer informatie

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800