Een ketel kopen zonder toeters en bellen

In een persoonlijk gesprek maken wij een goede inschatting van uw situatie en welk apparaat daarbij past. Eventueel komen we bij u thuis een kijkje nemen en kunnen we meteen de oude verwarmingsketel verwijderen. Kom bij Holland Warmte met een gerust hart een ketel kopen.


Dealer van de vier topmerken

Bij ons kunt u terecht voor de vier topmerken: RemehaNefitVaillant en Intergas. Wij hebben dat dealerschap verdiend door onze expertise van meer dan een halve eeuw, betrouwbaarheid en hoge servicegraad. Holland Warmte biedt toestellen met een verschillende capaciteit aan, want de ene woning verschilt nu eenmaal van de andere. Met een advies op maat wordt een ketel kopen beslist niet iets waar u tegenop hoeft te zien. Bij Holland Warmte sluit u in één moeite door een scherp geprijsd servicecontract af voor het onderhoud van het apparaat. Het is belangrijk om dat onderhoud aan uw cv-installatie door een erkend installatiebedrijf uit te laten voeren. Ga hiervoor niet met beunhazen in zee. Hun broddelwerk verhoogt de kans op de uitstoot van levensgevaarlijk koolmonoxide, met alle gevaren van dien. Holland Warmte is meermaals gecertificeerd en voert het door brancheorganisatie Uneto-VNI ingevoerde label OK CV. Dit betekent dat met steekproeven kan worden gecheckt of wij het onderhoud naar behoren uitvoeren.

Ketel kopen met laagste prijsgarantie? Holland Warmte!

Cv-ketels kopen doen mensen daarom met het volste vertrouwen bij Holland Warmte. U zult bovendien aangenaam verrast worden door onze laagste prijsgarantie. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800