Een hr-ketel kopen van de vier A-merken

Bij Holland Warmte treft u voornamelijk ketels aan met een Hoog Rendement (HR). Dit zijn uiteindelijk toch de meest energiezuinige types, waarbij de warmte optimaal wordt gebruikt. U kunt bij ons een hr-ketel kopen van de vier A-merken RemehaNefitVaillant en Intergas.

Minder afrekenen bij de jaarlijkse gasrekening

Niet ieder huis is even geschikt voor de plaatsing van een hr-apparaat. Een Verbeterd Rendement (VR) ketel heeft als voordeel dat de constructie minder ingewikkeld is. Bovendien is deze eenvoudiger te installeren. Dit zorgt ervoor dat de aanschafprijs van VR lager is in vergelijking met Hoog Rendement. Daar staat tegenover dat bij een VR ketel maar 89 procent van de gebruikte energie wordt omgezet in nuttige warmte. Bij HR is dat minimaal 100 procent. Een hr-ketel kopen betekent dus minder afrekenen bij de jaarlijkse gasrekening. Bij Holland Warmte kunt u met een gerust gevoel een hr-ketel kopen. Onze adviseurs maken een uitstekende inschatting van de situatie bij u thuis en welk toestel daarbij hoort. Uiteraard neemt één van onze gespecialiseerde monteurs de installatie voor zijn rekening. Ook voor het onderhoud is er maar één adres: Holland Warmte. Wij bieden scherpe tarieven aan voor zowel het verlengen van de standaard garantietermijn als de servicecontracten. U verzekert zich hierbij van het periodiek onderhoud aan uw ketel, terwijl onze storingsdienst dag en nacht bereikbaar is bij calamiteiten.

Aangenaam geprijsde hr-ketel kopen bij Holland Warmte

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965 en heeft een schat aan ervaring op het gebied van verwarmingstechniek. Ook de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Neem nu contact op en informeer wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800