Holland Warmte overhandigt cheque voor gratis Remeha cv-ketel

uitreiking

PERSBERICHT

Mevrouw Spruit is de gelukkige winnaar van een gratis Remeha combiketel. Remeha bestaat nu 80 jaar en viert dit jubileum samen met haar klanten. Het bedrijf geeft 80 gratis cv-ketels weg wat inhoudt dat 80 consumenten na aankoop hun aankoopbedrag retour kunnen winnen. Holland Warmte heeft deze ketel geïnstalleerd en heeft nu een dubbeltevreden klant. Hij profiteert én van een energiezuinige ketel én krijgt bovendien zijn aankoopbedrag retour.

Holland Warmte is al 55 jaar een begrip als het gaat om cv-ketel vervanging en servicecontracten! Bij Holland Warmte komen klant, kwaliteit en service op de eerste plaats!

Remeha is al 80 jaar het vertrouwde merk voor comfort in huis. Sinds 1935 staat ze voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, warmwateroplossingen, zonlichtsystemenRemeha
en thermostaten. Dit viert Remeha samen met haar klanten. In de periode van 16 februari t/m 1 mei geeft Remeha 80 gratis cv-ketels aan consumenten. Mevrouw Spruit heeft gewonnen dankzij de originele felicitatieboodschap: “80 jaar, maakt iedereen blij, Remeha is jarig en wij zitten er weer warmpjes bij!”.

Over Holland Warmte

Sinds 1965 is Holland Warmte de nummer 1 in het vervangen en onderhouden van uw cv-ketel. Holland Warmte is een gespecialiseerd familie bedrijf en werkt uitsluitend met eigen goed opgeleiden montage- en serivcemonteurs en topmerken zoals Remeha. Voor passend advies staat het gehele Holland Warmte team voor u klaar en garanderen u Onbezorgd Stookplezier!

Over Remeha

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.

Delen
Hulp en advies