Bij Holland Warmte alleen goed(kop)e cv-ketels

Wij zijn dealer van de vier topmerken RemehaNefitVaillant en Intergas. Bij ons kunt u niet alleen een cv-ketel kopen, u kunt er ook een huren of leasen. Da’s wel zo makkelijk als u dringend behoefte heeft aan een nieuw toestel, maar even niet het geld om dit in één keer te betalen.

Het totale pakket, van plaatsing tot onderhoud

Holland Warmte biedt u bovendien het totale pakket aan. Van het plaatsen van het apparaat zelf tot en met het ‘onderhoudscontract cv-ketels’. Plus een 24/7 bereikbare servicedienst. Als u ook het onderhoud bij ons wilt onderbrengen, moet u beslist vragen naar de unieke serviceovereenkomsten. Als u bij Holland Warmte een toestel koopt, krijgt u bovendien een gratis thermostaat of u kunt die tegen een scherpe prijs kopen. Deze warmteregelaars zijn vaak voorzien van een klokprogramma waarmee u de verwarming van uw huis automatisch regelt. De slimme Nefit Easy is zelfs in staat de warmte aan te passen aan uw thuiskomst of vertrek.

Verlengde garantie op cv-ketels mogelijk

Bij Holland Warmte is klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom hebben we een mooie aanbieding op onze cv-ketels. De twee jaar garantie die de meeste fabrikanten op zo’n toestel bieden, kunt u bij ons zeer voordelig verlengen tot en met het dertiende jaar na de installatie. Zo bent u tot in lengte van jaren verzekerd van verwarming en warm tapwater.

De klant is koning en bij ons wordt u als zodanig behandeld. Als u nu contact met ons opneemt, zullen wij uw vertrouwen niet beschamen.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800