Waarom velen cv-ketels kopen bij Holland Warmte

Bij cv-ketels kopen komt veel kijken. Dan is het wel zo prettig als u kunt terugvallen op een onderneming die al meer dan een halve eeuw met dit bijltje hakt. Van de voorwaarden waaraan een installatie moet voldoen, het plaatsen van het toestel zelf tot aan het onderhoudscontract CV; Holland Warmte zorgt ervoor dat u de beste behandeling krijgt.


Cv-ketels kopen of huren? Het kan allebei!

Voor de prijs hoeft u het zoals gezegd niet te laten. Bij Holland Warmte kunt u voor een betrekkelijk kleine investering één van de vier topmerken in huis halen: RemehaNefitVaillant of Intergas. U kunt bij ons niet alleen cv-ketels kopen, maar ook leasen of huren. Zo bieden wij de drie verwarmingsketels van Remeha in ons assortiment, de Tzerra, Calenta en Avanta, te huur aan. Als u bij Holland Warmte een toestel koopt, krijgt u daar een gratis thermostaat bij of is deze tegen een kleine meerprijs aan te schaffen. Deze warmteregelaars zijn vaak voorzien van een klokprogramma. De slimme Nefit Easy is zelfs in staat de warmte in huis volledig aan uw leefpatroon aan te passen.

Wij staan 24/7 voor u klaar, het hele jaar

Ook het ketel onderhoud is bij Holland Warmte in de juiste handen. Een bijkomend pluspunt van onze servicecontracten is dat wij een exclusieve 24/7 onderhoudsdienst hebben. Die staat ook in geval van calamiteiten in het weekend en vakantieperiodes voor u klaar. Wellicht heeft u nog vragen? Een cv-ketel kopen is immers niet iets wat tot de dagelijkse gang van zaken behoort. Schroom niet en neem dan contact met ons op.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800