CV ketel vervangen? Ga naar Holland Warmte!

Bij ons vindt u de topmerken RemehaNefitVaillant en Intergas. Met deze fabrikanten hebben wij een uitstekende band opgebouwd, zodat Holland Warmte steeds de laatste nieuwe technieken in huis heeft. Die kennis dragen we direct over op onze monteurs. Zij zijn altijd up to date tijdens de installatie en het onderhoud.

Hoge cijfers voor de kwaliteit van onze service

Velen gingen u bij Holland Warmte reeds voor als de CV ketel vervangen noodzakelijk werd. Wij lopen graag te koop met de hoge cijfers die zij ons hebben gegeven voor de service tijdens het hele traject, van aankoop tot installatie en onderhoud. Overigens is een ketel kopen bij ons niet de enige mogelijkheid. Mensen die even krap bij kas zitten, kunnen bij Holland Warmte ook een CV ketel of huren. Stelt u het zich eens voor: de voordelen van een klasseketel, maar wél voor een  bescheiden maandbedrag.

Met het hoofdkantoor in Numansdorp en een dependance in Hengelo heeft Holland Warmte inmiddels een groot bereik in heel Nederland. Wij zijn nog een heus familiebedrijf waar afspraken, service en korte lijnen als pijlers van onze onderneming gelden. Om dat steeds opnieuw te kunnen garanderen, zijn we meermaals gecertificeerd. Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland.

Met het volste vertrouwen een CV ketel vervangen

Met het volste vertrouwen hebben veel mensen daarom hun CV ketel vervangen bij Holland Warmte. U heeft bovendien recht op onze laagste prijsgarantie, waardoor het niet alleen goed maar ook goedkoop is. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste CV-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800