CV ketel Ridderkerk? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Wij zijn een erkend en in verwarming gespecialiseerd familiebedrijf. Wij staan voor u klaar wanneer het gaat om verkoop en service. Ook voor de installatie van uw CV ketel in Ridderkerk bezoeke we u graag.

In uw omgeving zijn wij sinds jaar en dag een vertrouwd adres. Laat u uitvoerig informeren over de topmerken CV ketels die wij in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u van een uitstekend advies voorzien. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze wanneer het gaat om de aanschaf van een CV ketel.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk CV ketels

Ook voor onderhoud aan uw CV ketel snel ter plaatse

Is uw ketel aan vervanging toe, dan doen wij u altijd een aantrekkelijk aanbod. De installatie wordt verzorgd door onze eigen, binnenshuis opgeleide installateurs. Tevens bieden wij u een 24-uursdienst aan die ook in de weekends en vakantieperiodes actief is. Uw voordeel is dat bij een eventuele reparatie van de CV ketel Ridderkerk voor ons snel bereikbaar is.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

CV ketel Ridderkerk? Holland Warmte!

U zocht op ‘CV ketel Ridderkerk’ en u komt niet voor niets uit op de website van Holland Warmte. Neem contact op, dan profiteert ook u binnenkort van onze geweldige voordeelacties. De medewerkers van Holland Warmte praten u graag bij over ons ‘Warmte zonder Zorgen’ concept.

Contact met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste CV-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800