Laat uw cv-ketel plaatsen door Holland Warmte!

Aanschaf cv-ketel

Bij Holland Warmte hebben we een verscheidenheid aan ketels beschikbaar. Wij verkopen uitsluiten ketels van topmerken. Als u een ketel aanschaft bij Holland Warmte dan bent u dus gegarandeerd van een betrouwbare ketel. U heeft bij ons de keuze uit ketels van de merken RemehaIntergasVaillant en Nefit. Voor een volledig overzicht van onze ketels kunt u kijken op de overzichtspagina van onze cv-ketels. Natuurlijk blijft het lastig om te achterhalen welke ketel past bij uw gebruik en woning. Om die reden hebben wij een slimme tool gemaakt: De Ketelkiezer. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen kunnen wij binnen 2 minuten u adviseren over welke cv-ketel past bij uw gebruik en woning. Natuurlijk kunnen we u ook telefonisch of per mail adviseren. Wij zijn telefonisch tussen kantoortijden te bereiken op 088 – 118 08 00 of per mail via: info@hollandwarmte.nl

Plaatsen van de aangeschafte cv-ketel

Wanneer u een cv-ketel aanschaft kunt u ervoor kiezen om de ketel door Holland Warmte te laten plaatsen. Het plaatsen van de ketel gebeurt uitsluitend door onze eigen installateurs. Onze monteurs zijn intern opgeleid, vakbekwaam en bezitten over de juiste gekwalificeerde papieren. Verder zijn wij in het bezit van verschillende certificaten. Holland Warmte is tevens voorzien van het OK CV keurmerk, het label voor veilig en zuinig stoken! U kunt er tevens voor kiezen om naast montage een onderhoudspakket af te nemen. Wij controleren dan persoonlijk om het jaar uw ketel. Kiest u voor een All-in Extra Servicepakket, dan verlengen wij de garantie van uw ketel zelfs tot 14 jaar na aanschaf. Al met al bent u met een plaatsing door Holland Warmte altijd voordelig, betrouwbaar en veilig uit.

Wenst u meer informatie over het plaatsen van uw cv-ketel? Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800