De cv-ketel merken van Holland Warmte

Nefit

Nefit is een van de topmerken in Nederland op het gebied van cv-ketels. Nefit is een merk van het welbekende Bosch. Op dit moment hebben wij 4 ketels van Nefit in ons assortiment. Al meer dan 30 jaar is Nefit het meest verkochte merk wat betreft cv-ketels. Om die reden kan Nefit dan ook niet ontbreken bij Holland Warmte, en dragen wij bij aan het succes dat Nefit de afgelopen jaren heeft geboekt. Op de cv-ketels van Nefit zit doorgaans een garantieplan van maar liefst 7 jaar. Hieronder vindt u een overzicht van de cv-ketels van Nefit.

Vaillant

Vaillant is een marktleider op het gebied van cv-ketels. Een merk waar wij al jaren mee samenwerken. Vaillant is een betrouwbaar merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De Vaillant Groep, het moederbedrijf van het merk Vaillant, bestaat al meer dan 140 jaar! Zie hieronder een overzicht van de Vaillant cv-ketels die wij verkopen.

Intergas

Intergas houdt zich al zo’n 55 jaar bezig met het produceren van cv-ketels, dit is ongeveer net zolang als dat wij van Holland Warmte bestaan. Intergas is een merk wat door de loop der jaren haar kwaliteit heeft bewezen. In september 2017 kwam een van de cv-ketels van Intergas het beste uit de test van de consumentenbond. Zie hieronder een overzicht van onze cv-ketels van het merk Intergas.

Remeha

Ons assortiment kent het meeste aantal ketels van Remeha. In ons assortiment van cv-ketels van Remeha hebben wij voor ieder wat wils. Het topmerk Remeha bestaat al 80 jaar. Remeha heeft zich in de loop der jaren ook uitgebreid naar het buitenland en is een grote Europese speler. Het moederbedrijf is het Nederlandse BDR Thermea Group (3e grootste ter wereld). Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment cv-ketels van Remeha dat wij bij Holland Warmte bieden.

Maximale garantie

Met het servicecontract van Holland Warmte kunt u tot wel 13 jaar garantie krijgen op elke cv-ketel die u via ons aanschaft. Naast een topmerk ketel moet uw cv-ketel natuurlijk ook top bij u thuis geleverd worden en worden geïnstalleerd, kies er daarom voor om uw ketel bij Holland Warmte tegen de scherpste prijzen aan te schaffen en te laten installeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Holland Warmte.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800