Wat kost een cv-ketel?

Doordat Holland Warmte al meer dan 55 jaar bestaat hebben wij langdurige en constructieve samenwerking opgebouwd met onze leveranciers. Van de volgende topleveranciers kunnen wij u voorzien van een cv-ketel: RemehaNefitVaillant en Intergas. Bij Holland Warmte werken wij uitsluitend met A-merken en leveren deze tegen de scherpste prijs op de markt. Bij ons kunt u al een cv-ketel aanschaffen van een A-merk vanaf €1.195,-. Een cv-ketel kost bij ons tussen de €1.195,- en €2.325,-, montage van de cv-ketel is hierbij uiteraard inbegrepen. Voor de beste prijs adviseren wij u vooral ook om onze aanbiedingen in de gaten te houden!

Neem een All-in service contract en krijg tot 13 jaar garantie op uw cv-ketel

Niemand zich te wachten op onverwachtse kosten, daarom bieden wij van Holland Warmte u tot 13 jaar garantie bij de aanschaf van uw cv-ketel in combinatie van een All-in Extra servicecontract. Zo weet u dat onze monteurs letterlijk altijd voor u klaar staan op het moment dat uw cv-ketel niet naar behoren werkt. Een servicecontract kan u dus veel schelen in de kosten. Uiteraard leveren onze leveranciers standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw ketel, garantie via Holland Warmte heeft u dus altijd. Vanzelfsprekend bent u vrij om te kiezen voor een servicecontract.

Cv-ketel huren

Bij Holland Warmte kunt ook een cv-ketel huren, zo zit u tegen maandelijks lage kosten er weer warm bij! De kosten voor het huren van een cv-ketel beginnen bij €29,50,- per maand. Dit is inclusief thermostaat en servicecontract. Wanneer u bij ons een ketel huurt is de garantieperiode minimaal 12 jaar. Holland Warmte regelt ook eventuele reparaties aan de verhuurde ketel. Daarnaast rekenen wij geen aanschafkosten, voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidskosten. Bekijk onze pagina cv-ketel huren voor meer informatie over de kosten van het huren van een cv-ketel.

Vul het contactformulier in voor meer informatie over de kosten van onze cv-ketels:

Vul het contactformulier in voor meer informatie over de kosten van onze cv-ketels:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800