De installatie van uw cv-ketel

Belang van een goede installatie

De kopen van een cv-ketel is vaak een aanschaf voor de langer termijn, het is daarom belangrijk dat u een cv-ketel kiest die voor langere tijd aan uw wensen voldoet. Bij Holland Warmte verkopen wij alleen de beste kwaliteit cv-ketels, u kunt kiezen bij ons uit de merken van de volgende topleveranciers: RemehaVaillantIntergas en Nefit.

Naast een kwalitatief goede ketel is het belangrijk dat de ketel ook goed wordt geplaatst om problemen achteraf te voorkomen. Een slechte installatie kan ervoor zorgen dat de levensduur van uw ketel achteruitgaat en uw energieverbruik toeneemt, dit zijn onnodig extra kosten. Om die reden zorgen wij ervoor dat de installatie van uw cv-ketel wordt gedaan door onze eigen vakbekwame installateurs.

Holland Warmte heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van cv-ketels en wij kennen als geen ander het belang van een goede installatie. Wij leiden onze installateurs zelf op tot de beste cv-ketel installateurs van Nederland. Holland Warmte is tevens voorzien van uitgebreide certificering, waaronder VCA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. Uiteraard is dit terug te zien in alle positieve reacties, neem gerust een kijkje tussen onze recensies.

Wat is inbegrepen bij de installatie

Wanneer u een cv-ketel aanschaft bij Holland Warmte verzorgen wij tevens de installatie van de cv-ketel. Goed om te weten is dat benodigde hulpmaterialen hierbij zijn inbegrepen. Hierbij kunt u denken aan een inlaatcombinatie, vulkraan, aftapkraan, gaskraan en een overstort.

Onze installateurs brengen ook de hulpmaterialen mee voor de aansluiting van de ketel op de rookgasafvoer, hou er wel rekening mee dat dit is inbegrepen tot een maximale lengte van 1,25 meter. Daarnaast bekostigen wij tot één meter de aansluiting van de condenswaterafvoerleiding op de riolering, Natuurlijk mag de installatie van het expansievat met een inhoud van 18Lx0,5 niet ontbreken. Bij Holland Warmte bent u verzekerd van een betrouwbare aansluiting zonder verrassingen achteraf.

Vragen?

Mogelijk wenst u meer uitleg over de installatie of over onze cv-ketels. Schroom niet en neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel met een van onze medewerkers: 088 – 118 08 00.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800