CV ketel Den Bosch? Holland Warmte, de beste en de goedkoopste!

Velen gingen u voor richting een betaalbare ketel. We zijn erg trots op onze beoordelingen die onze klanten ons toekenden voor het totale proces, van aankoop tot montage en een uitstekende service achteraf. Wist u trouwens dat bij ons kopen helemaal geen noodzaak is? Bij Holland Warmte kunt u namelijk ook een CV ketel huren. Stelt u het zich eens voor: optimaal profiteren van de voordelen van een CV ketel, optimale service en dat voor een gering bedrag per maand.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk CV ketels

De beste CV ketel in Den Bosch en omgeving

Holland Warmte komt u ondertussen in grote delen van Nederland tegen, bekijk hier ons werkgebied. Naast ons hoofdkantoor in Numansdorp hebben wij ook een vestiging in Hengelo. U ziet onze auto’s rijden in onder andere de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant. Voor de beste CV ketel Den Bosch kunt u betrouwbaar bij een landelijke specialist terecht. Onze installateurs komen graag naar u toe.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Laagste prijsgarantie voor CV ketel Den Bosch bij Holland Warmte

Waarom kiest u, bij een nieuwe CV ketel in Den Bosch, voor Holland Warmte? Wij bieden deze aan met de laagste prijsgarantie van Nederland. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Contact met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste CV-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800