Een airco kopen en er jaren van genieten!

Wij leveren u niet alleen een goedkope airco, maar kunnen deze ook installeren. Ook voor het onderhoud doet u voordelig een beroep op ons. Mocht er desondanks een storing optreden, dan is de eigen servicedienst van Holland Warmte binnen 24 uur ter plekke. Bij veel van onze collega’s kunt u alleen een airco kopen. Wij zorgen er echter voor dat u er ook jarenlang plezier van heeft.

Geen broddelwerk maar maatwerk, kwaliteit en service

Het installeren van zo’n koelinstallatie is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden voor een succesvolle montage. Holland Warmte is een STEK erkend bedrijf, een kwalificatie die garant staat voor het professioneel aanleggen, wijzigen en herstellen van airconditioners. Als STEK installateur leveren en monteren wij diverse merken en typen. Voorbeelden daarvan zijn een split unit airco, raamunit en waterchiller. Bij Holland Warmte kunt u dus met een gerust hart een airco kopen. Al ruim een halve eeuw willen wij maar één ding: het beste voor onze klanten. Onze vakkundige medewerkers zijn tot in de details op de hoogte van alle eisen waaraan een airco moet voldoen. Dit geeft u de zekerheid dat alles volgens de regels en richtlijnen wordt uitgevoerd. Onze apparatuur voldoet eveneens aan de CE normering. Alle airco’s van Holland Warmte zijn makkelijk in de bediening én schoon te houden. Bovenal zijn ze energiezuinig.

Bij Holland Warmte een goedkope airco kopen

Holland Warmte is dé specialist in airconditioning en verwarmingstechniek. Onze medewerkers willen u met plezier alles over deze apparaten vertellen. Vul nu het contactformulier in en ook u geniet binnenkort van de koelte.

Informatie aanvragen airco

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800