Holland Warmte, voor een zorgeloos ketel onderhoud

Heeft u een nieuw toestel gekocht, dan is dat nog geen waarborg voor een zorgeloos gebruik. Techniek die dagelijks wordt gebruikt vraagt immers om regelmatig onderhoud.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Verder is het belangrijk dat het apparaat regelmatig wordt schoongemaakt. Met de servicecontracten van Holland Warmte kunt u uw toestel jarenlang onbezorgd gebruiken: wij staan 24/7 voor u klaar. Uiteraard hebben wij ook contracten voor ketel onderhoud waarbij we uw ketel met enige regelmaat nakijken en reinigen. Dit heeft bovendien als positief effect dat u meer bespaart op uw energiekosten, terwijl de levensduur van het apparaat toeneemt. Bij Holland Warmte kunt u eveneens afspraken maken over een langere garantie. De meeste fabrikanten houden daarvoor een termijn aan van twee jaar. Bij ons kunt u deze heel goedkoop uitbreiden tot een periode van maar liefst dertien jaar na installatie van het toestel.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in topmerken

Bij het ketel onderhoud en storingsmeldingen van uw apparaat schakelt Holland Warmte monteurs in die binnen ons bedrijf de opleiding hebben genoten. Zij zijn het dus gewend om te werken met toestellen van topmerken. Holland Warmte heeft in zijn assortiment ook airconditioning en droogapparatuur. Tevens verhuren wij een drietal ketels van het gerenommeerde A-merk Remeha. U kunt tevens een beroep op ons doen voor de verwarming voor uw vakantiehuis, bootverwarming of truck.

Vragen over ketel onderhoud? Wij beantwoorden ze graag!

Heeft u misschien nog vragen over ketel onderhoud? Laat het ons weten, onze adviseurs beantwoorden ze graag en bespreken met u alle mogelijkheden. U kunt daarvoor hier contact met ons opnemen. Tot ziens bij Holland Warmte!

Vraag hier online een servicecontract aan!

Aanvraagformulier servicecontract

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 49,50 incl. btw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800