Het goedkoopste all-in contract voor cv onderhoud

Daarmee voorkomt u storingen aan uw aankoop en gevaarlijke situaties, als gevolg van de vorming van giftig koolmonoxide. Gelukkig hoeft u zich hierom met een servicecontract van Holland Warmte allemaal geen zorgen te maken. Wij bieden u het goedkoopste all-in contract voor cv onderhoud van Nederland aan. Daarmee kunt u gebruik maken van onze 24-uurservice, 7 dagen per week.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Lees hier hoe u kunt instappen in ons servicecontract.

Lagere stookkosten en langere levensduur

Natuurlijk is hierbij inbegrepen dat wij uw ketel periodiek nakijken en schoonmaken. Technische systemen vragen altijd om onderhoud. Dit heeft bovendien als voordeel dat u meer bespaart op uw stookkosten en de levensduur van het toestel verlengt. Ook is er de mogelijkheid op een langere garantieduur. De meeste ketelfabrikanten geven een garantie van twee jaar. Bij ons kunt u deze voor een voordelige prijs verlengen tot liefst het dertiende jaar na plaatsing.

Cv onderhoud besteedt u dus met een gerust hart uit aan Holland Warmte. Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Holland Warmte dé nummer 1 in cv onderhoud

Bij onze onderneming is er altijd wel een interessante cv-ketel aanbieding. U bent eveneens van harte welkom in de showroom te Numansdorp. Staat uw product er niet bij of heeft u specifieke wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Holland Warmte is dé nummer 1 in cv onderhoud, vervangen en installatie!

Vraag hier online een servicecontract aan!

Aanvraagformulier servicecontract

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 49,50 incl. btw.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800