Vakbekwaam CV onderhoud Leiden en omstreken

Voor ketelonderhoud en storingsmeldingen van uw apparaat schakelt Holland Warmte direct monteurs in die hun opleiding intern hebben volbracht. Omdat wij enkel A-merken verkopen, zijn zij het gewend om te werken met de meest recente en duurzame technieken. Van het gerenommeerde merk Remeha kunt u bij Holland Warmte zelfs ketels huren. Doe ook een beroep op ons als het gaat om (het onderhoud van) de verwarming van uw vakantiehuis, boot of truck. Holland Warmte is daarnaast gespecialiseerd in airconditioning en droogapparatuur.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Check of Holland Warmte voor CV onderhoud Leiden bezoekt

Ons werkgebied beslaat momenteel een groot deel van Nederland. Naast ons hoofdkantoor in Numansdorp zijn we ook gevestigd in Hengelo. U vindt ons terug in vele regio’s en hebben zelfs een volledige dekking in zeven provincies: Zuid- en Noord-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Bekijk ons werkgebied om met behulp van uw postcode te checken of Holland Warmte voor CV onderhoud Leiden of omliggende plaatsen bezoekt.

Gezocht en gevonden: CV onderhoud Leiden

U zocht op ‘CV onderhoud Leiden’ en komt niet zonder reden op de website van Holland Warmte. Completer en goedkoper vindt u het echt niet bij een ander bedrijf. Anders horen wij dat graag van u. Vul nu het contactformulier in, dan profiteert ook u snel van betaalbaar CV onderhoud.

Aanvraag CV onderhoud

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste CV-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800