Cv-ketel Zwijndrecht? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

We werken uitsluitend met de topmerken Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Holland Warmte beschikt, door training en goed geschoolde monteurs, steeds over de laatste technieken. Zo krijgt, bij de installatie van een cv-ketel, Zwijndrecht altijd het nieuwste van het nieuwste.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Kijk hier welke cv-ketel Zwijndrecht niet mag missen

Zoek niet langer naar een goedkopere cv-ketel. Zwijndrecht en omstreken maken al langer gebruik van de laagste prijsgarantie die Holland Warmte Nederland te bieden heeft. Met een hoofdkantoor in Numansdorp zijn we in deze regio kind aan huis. Bekijk hierons aanbod en neem direct contact met ons op. Op werkdagen behandelt ons kantoorpersoneel op doeltreffende wijze al uw vragen over ons ruime assortiment met topketels.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Onderhoud cv-ketel Zwijndrecht? Schakel Holland Warmte in!

Broddelwerk van beunhazen op de verwarmingsmarkt verhoogt alleen maar de kans op risicovolle situaties, met alle gevaren van dien. Maar hoe onderscheidt u de goede van de slechte bedrijven? Holland Warmte is meerdere malen gecertificeerd. Zo hebben wij het label OK CV ontvangen. Dit houdt in dat steekproefsgewijs kan worden gecontroleerd of wij het onderhoud volgens de regels uitvoeren. Het is daarom dat voor het onderhoud aan de cv-ketel Zwijndrecht graag een beroep op ons doet.

Met het volste vertrouwen laten veel mensen al jaren hun cv-ketel vervangen door Holland Warmte. Wij zijn er het sprekende voorbeeld van dat goedkoop ook goed is. Of liever gezegd uitstekend! Profiteer daar ook van en neem vandaag nog contact met ons op.

Contact met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800