Cv-ketel in Vlaardingen? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Bij het kopen van een verwarmingstoestel komt veel kijken. Als u daarbij een beroep kunt doen op een bedrijf dat al meer dan een halve eeuw aan de weg timmert, is dat wel zo prettig. U vindt, bij Holland Warmte, de beste merken met de laatste nieuwe technieken en duurzaamheid.

Ons familiebedrijf heeft in de loop der jaren veel certificeringen behaald en service hoog in het vaandel staan. We zijn keer op keer in staat om u de laagste prijsgarantie van Nederland te geven. Dat geldt zowel voor de ketels als de servicecontracten. Goed om te weten dat voor de best onderhouden cv-ketel Vlaardingen altijd een beroep kan doen op Holland Warmte.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Zorgeloze aanschaf van cv-ketel

Bij Holland Warmte schaft u zorgeloos een cv-ketel aan. Ook in Vlaardingen en omstreken komen daarom graag naar u toe. Wij vervangen desgewenst het oude toestel, waarna onze deskundige installateurs de nieuwe ketel snel en probleemloos monteren. Ook het onderhoud van het apparaat nemen we graag voor onze rekening als u voor één van onze servicecontracten kiest.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw€ 120,00€ 94,00€ 84,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Neem vrijblijvend contact op met Holland Warmte

Vul vandaag nog het contactformulier in. Of bekijk op uw gemak onze website. Bij Holland Warmte krijgt u altijd de meest voordelige deal.

Contact met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800