De beste CV Ketel vindt u bij Holland Warmte!

Voor de beste CV ketel moet u een CV ketel hebben van een topleverancier. Om te zorgen dat wij u kunnen voorzien van de beste CV ketel werken wij samen met de grootste en beste merken, dit zijn: RemehaNefitVaillant en Intergas.

Het is lastig om aan te geven welke CV ketel de beste is. Dit is namelijk afhankelijk van het soort woning waar u woont en/of de bedrijfsruimte waarin u werkzaam bent. Om die reden hebben wij een CV ketel keuzewijzer in het leven geroepen. Stapsgewijs zult u in een paar eenvoudige stappen komen tot de beste CV Ketel voor uw woning of bedrijfspand! Om te kijken welke CV ketel het beste past bij uw situatie bekijk dan onze CV ketel keuzewijzer.

Om u een overzicht te kunnen bieden vindt u hieronder een kleine greep uit ons assortiment van de beste ketels. Bent u benieuwd naar al onze modellen, kijk dan op de overzichtspagina.

Maar liefst 13 jaar garantie i.c.m. een servicecontract

Ook de beste CV ketels hebben weleens kuren, maar maakt u zich daarover bij ons geen zorgen. Wanneer u een CV ketel via Holland Warmte aanschaft zit daar al minstens 2 jaar garantie op, in sommige gevallen zelfs tot 7 jaar. Wanneer u bij de aanschaf van een CV ketel een onderhoudscontract afsluit, dan heeft u de komende 13 jaar zorgeloos een CV ketel bij u thuis. Lees meer over ons servicecontract.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Holland Warmte.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste CV-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800