De beste cv-ketel vindt u bij Holland Warmte!

Voor de beste cv-ketel moet u een cv-ketel hebben van een topleverancier. Om te zorgen dat wij u kunnen voorzien van de beste cv-ketel werken wij samen met de grootste en beste merken, dit zijn: RemehaNefitVaillant en Intergas.

Het is lastig om aan te geven welke cv-ketel de beste is. Dit is namelijk afhankelijk van het soort woning waar u woont en/of de bedrijfsruimte waarin u werkzaam bent. Om die reden hebben wij een cv-ketel keuzewijzer in het leven geroepen. Stapsgewijs zult u in een paar eenvoudige stappen komen tot de beste cv-ketel voor uw woning of bedrijfspand! Om te kijken welke cv-ketel het beste past bij uw situatie bekijk dan onze cv-ketel keuzewijzer.

Om u een overzicht te kunnen bieden vindt u hieronder een kleine greep uit ons assortiment van de beste ketels. Bent u benieuwd naar al onze modellen, kijk dan op de overzichtspagina.

Maar liefst 13 jaar garantie i.c.m. een servicecontract

Ook de beste cv-ketels hebben weleens kuren, maar maakt u zich daarover bij ons geen zorgen. Wanneer u een cv-ketel via Holland Warmte aanschaft zit daar al minstens 2 jaar garantie op, in sommige gevallen zelfs tot 7 jaar. Wanneer u bij de aanschaf van een cv-ketel een onderhoudscontract afsluit, dan heeft u de komende 13 jaar zorgeloos een cv-ketel bij u thuis. Lees meer over ons servicecontract.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Holland Warmte.

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800